Pages Menu
Facebook
Categories Menu

Medvirkende

Gitte Naur_En over / En under. Foto: Ivar LInd Greiner

Gitte Naur er sangerinde med stort S.
Velsignet med en stemme, man aldrig glemmer, når man én gang har hørt hende fortolke fx bluesversionen af Sebastians ‘Hvis du tror du er noget’, som er én af de mange perler på Én Over/Én Unders repertoire.

Op igennem 80’erne var Gitte Naur en del af indercirklen på den danske rockscene, bl.a. som sangerinde i News, Tøsedrengene og Rugsted-Kreutzfeldt.

Senere dannede Gitte sammen med Anne Dorte Michelsen  ‘husmorgruppen’ ”Venter på far”, som med deres satiriske sange tog familien Danmark med storm .
Gitte Naur har desuden medvirket i et hav af musikforestillinger, heriblandt Frit fald, Another Brick in the Wall, Den Eneste Ene, Olsenbanden m.fl.
Læs mere om Gitte Naur

 


Ole Rasmus Møller_En over En under. Foto: Ivar LInd Greiner

Ole Rasmus Møller har tilført lune og elegance til cabaret-forestillinger og musicals gennem 3 årtier.
Hans karriere tog for alvor fart, da han sammen med bl.a. Allan Mortensen dannede kvartetten ”Hans Mosters Vovse” sidst i 70erne. Siden har han medvirket i et hav af musicals, som fx Godspell, Hair, Cabaret og My Fair Lady.

Ole Rasmus Møller er også initiativtager til ‘Én Over / Én Under’, som han startede i 1984 sammen med Gitte Naur, Iben Plesner og Ivar Lind Greiner.

Endelig er Ole Rasmus Møller en højt værdsat international underviser på Complete Vocal Institute. De seneste  år har sangere og skuespillere over hele Europa haft glæde af hans inspirerende sang- og performance undervisning.
Læs mere om Ole Rasmus Møller

 


 

Peter Smith, Én over / Én under. Foto: Ivar LInd Greiner

Peter Smith er singer/songwriter af den allerfornemste og mest produktive slags.

Siden den grammy-nominerede debut i 1991 “Kærlighedens Disciplin”
(Få det Godt Sammen, Alt Jeg Ville Have Sagt) har Peter udgivet 5 soloalbums.

Peter Smith co-writer med danske og internationale artister med udgivelser i bl.a. USA og England og medvirker som studiemusiker på utallige danske og udenlandske albums. Peter har turneret med internationale artister som Bryan Ferry, Celine Dion og Jethro Tull m.fl.

Sideløbende med sin solokarriere er Peter Smith leadsanger/guitarist i Beatles-tribute orkesteret “Repeatles” og har undervist i komposition på bl.a. Det Jyske Musikkonservatorium.

Læs mere om Peter Smith